Despre Filmare Aeriana urbana

FAE VIDEO este divizia video din FAE care se adreseaza exclusiv companiilor. Suntem lideri in servicii foto-video aeriene din drone. FAE este format din: FAE VIDEO, FAE FOTO si FAE DRONES.

Alte aparitii in presa:
Articol 20 Fotografii aeriene spectaculoase cu Bucuresti captate din drona
Bucurestiul meu drag - Nr 22 / Octombrie 2013
Game of drones
Fotografia aeriana, in plina dezvoltare

Misiunea noastra

Misiunea FAE VIDEO este sa filmeze aerian, intr-un mod stabil si controlat, pe distante mari, in afara vizibilitatii directe, cu ajutorul dronelor multirotor FAE DRONES.

Va oferim un pret competitiv pentru video aerian comparativ cu inchirierea unui elicopter full scale si tododata o imagine mai stabila, din locuri in care elicopterul nu poate ajunge.

Demonstratie de zbor cu drona Goliat - FAE FOTO

Drone de vanzare

FAE VIDEO foloseste stabilizator brushless de imagine pentru o imagine bruta perfecta si monitor de control care permite vizualizarea live imaginilor filmate din drona pe o raza de 10 km.

Demonstratie de zbor cu drona indoor - echipa FAE VIDEO - filmare aeriana din drone

Valorile echipei FAE sunt:

 • Integritatea
 • Curajul
 • Inovatie
 • Perseverenta
 • Calitatea
 • Comunicarea
 • Colaborare

Modul de realizare a filmarilor aeriene

Filmarile se pot executa parametrizat, pe traiectorii prestabilite pe harta (GPS) in altitudine, latitudine, longitudine si azimut.

Filmarile aeriene sunt 4k (3840 x 2160) la 30 de cadre pe secunda, sau High Definition 1080p la maxim 120 cadre pe secunda.

Zborurile dronelor sunt controlate de la sol prin radiocomanda pe o raza de 10 km. Aceste aparate de zbor pot atinge in cazuri speciale de test, altitudini de pana la 2000 m si pot ridica sarcini de pana la 4 kg. Dimensiunile reduse ale acestor aparate de zbor permit adaptarea la orice tip de teren, fiind singura metoda prin care se pot inregistra imagini de la o altitudine de sub 100 metri in spatii urbane. De asemenea, aceste aparate de mici dimensiuni nu au nevoie de autorizatie de survol.

Ne gasiti aici

FAE fotografie aeriana si filmare aeriana pe facebook fae pe youtube, youtube demonstratii filmari aeriane, fae teste drone online, fae zboruri drone youtube
 
 
 

Contact

 
FAE FILM

FAE VIDEO
Theodor Pallady 287, etaj 4
in Incinta I.O.R. 2
Bucuresti, sector 3
Romania
telefon 0721 223 342
office@fotografieaeriana.eu

Servicii si tarife

 

Fiecare proiect in parte are particularitatile sale. Pretul difera in functie de numarul de ore de zbor, dificultate, numar de fotografii, etc. Cititi despre servicii si tarife »

FAQ

 • Cu ce aparat zburati ?
  Cu o drona ultra-usoara dezvoltata de FAE DRONES.
 • Ce camera folositi pentru filmare aeriena ?
  Filmarile aeriene sunt realizate in functie de proiect cu camere digitale SONY Alpha A6000 sau HERO GoPro 4, cu stabilizator video brushless.
 • La ce inaltime puteti zbura ?
  Altitudinea maxima la care putem zbura este in jur de 2000 m.
 • Realizati si fotografii aeriene ?
  Da. Divizia FAE FOTO realizeaza fotografii aeriene din drone.
Vezi toate intrebarile »